Комплекс ЮРУЦИТЕ  предлага комбинация на услуги, при които можете сами да уловите пъстърва и да си я приготвите под вещото напътствие на корифея на родопската кухня – майстор Жан. Можете да експериментирате с традиционна местна или екзотична рибна кухня.

Музеят на пъстървата е уникален образователен обект без аналог в България.  Можете да се запознаете с особеностите на пъстървата и начини за опазването й, с традиционни и спортни риболовни практики и световни рекорди.

Предлагаме

  • Улов на пъстърва в собствен водоем
  • Рибно барбекю. Може сами да приготвите уловената от вас риба, или нашите майстор готвачи да я сготвят за Вас по рецепти, събирани от векове
  • Музей на пъстървата. Можете да се запознаете с любопитни факти за пъстървата в България и уреди за традиционен риболов. Изложени са въдици и такъми за риболова в миналото.
  • Детски кът за игра на открито
  • Собствен паркинг под орехова сянка за леки коли и автобуси

Комплекс ЮРУЦИТЕ 2 се намира в Средните Родопи, в района на Девин, Доспат и Батак, известен като „Царството на пъстървата”. Комплексът е разположен до с. Грохотно,  по поречието на р. Въча, на 7 км. от гр. Девин (на главен път Девин – Доспат).  На 15 км. от нас се намира пещера „Дяволското гърло”, на 19 км. е „Ягодинската пещера” и с. Ягодина.